Új alapképzés- CoCo Nyár

cropped-images-1.jpgCoCounselling nyári alapképzés, Remeteszőlős és Balaton,
Erről az ÚJ ALAPKÉPZÉSRŐL 
a Programok alatt is szerezhetsz információt.

CCI Európa 2015

A nemzetközi CoCounselling További info itt elérhető. http://cci2015.org/
2016-ban mi itt Magyarországon látjuk vendégül a világ cocosait…

Coachoknak, segítőknek és belső, teremtő figyelmüket, érzelmi intelligenciájukat fejleszteni akaró társainknak sok szeretettel ajánlom.
Nehezen tudod önmagad és társad érzéseit kezelni, fogadni és kifejezni? Szeretnéd elmélyíteni támogató, együttérző figyelmedet? Fontos, hogy belső választásaid a Te kezedben legyenek? Olyan módszert szeretnél, melyet utána te és társaid közösen alkalmaznak külső segítség nélkül?
Várunk csoportunkba és közösségünkben, ahol a múlt méltó és értő elengedése, a jelen ünneplése, a jövő megigézése a saját irányításod alá kerülhet.

Sokan elgondolkodnak, hogy milyen élethelyzetekben érdemes cocoznunk?
1. talán a legérdekesebb és érdemesebb előny, hogy rendszeres gyakorlással kialakul bennünk egy éber figyelem, melynek hatására kapcsolataink, (szülő-gyerek, élettárs, munkatárs) jelentsen átalakulnak
2. mikor döntések és dilemmák előtt állok, érdemes ezt beemelnünk egy egy coco ülésbe és azon tudatosan dolgoznunk, hisz a jövő mindig a múlt tükrében képes új kezdetként megvalósulni
3. mikor úgy általában növelni, fejleszteni akarom támogatói, segítői kompetenciáimal
4. mikor fontos nekem az önbecsülés sé asszertiv kommunikáció

0A képzés szenior trénere: Ruzsa Ágota Éva, aki 1986 óta a magyar és nemzetközi coco. közösség tagja, tanára. TéR facilitátor, Hellinger családállító és jelenLét coach.
Ezt a képzést szeretném a jelenLét alapú éber társas figyelemnek szentelni, melynek terében érzéseinkre, életszakaszaink integrálására és új közösségi kapcsolódásokra fókuszálunk. A teremtő élő rendszerek belső dinamikáját megélve és majd egy egy integrációs alkalommal a tér állítást is megtapasztalva 32-40 órában dolgozunk együtt, magunkkal.
5656zÁltalános ismertetőt olvashat a módszerről itt a honlapon és az aktuálisan induló képzésre jelentkezés a Facebook-on lehetséges.

Hírdetés

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s