LélekTér-SzerTér

A co-counselling módszer az elmúlt 40 évben, sokunk számára az egyetlen olyan biztos alapokon álló és a szervezetté formálódás nyűgeit nem bevállaló, ezáltal
a szabadság három szükségletét

  • választás,
  • szeretet,
  • megértés

megtestesítő módSzerTárként sok országban sok-sok ember

  • önfejlődését,
  • társas odatartozását,
  • társadalmi átalakulást

is szolgáló valódi önszerveződő, az élő rendszerek alapelveire építő organikus, szer-ves hálózat.
OrszágSzerte, ennek szellemében, és még néhány más alapmódszert is beépítve csatlakoztunk az Ariadne Gaia Alapítvány új SzerTérHáló projektjéhez.

Az önsegítés és társ-segítés művészete egy önszerveződő közösség tanuló, támogató terében. Ez a tudatos jelenléten alapuló co-counselling, melynek alapképzése során az első hétvége általában a szabad, támogató éber figyelem a konzultáns szerepben, és mély belső figyelem és aktív, teremtő jelenlétben megfogant önsegítő technikák gyakorlása a kliens részéről.

Mindkét szerep hatékony működéséhez az éber, tudatos jelenlét képességét erősítjük és a test-érzelem-gondolat jelzéseit fogjuk és követjük, ami előfeltétele a biztonságos, valódi oldást és oldódást hozó katharzísnak, érzelmi munkának.

A mindful coco alapozza meg a SzerTér coach és Dialógus Facilitátor Mesterképző tagok további szakmai és személyes munkáját.

 

A nyári Nemzetközi coco-s találkozó, a CCI előtt már ez az utolsó alapképzés.

 

A szerTér és Facilitátor Mesterképző első alapozó modulja, melyet két nyári intenzivvel folytatunk és majd ősszel a coaching és/vagy a facilitátor kiképző irányába folytatva két-két hosszú hétvégével zárunk.

 

The Age that we are moving into is going to be or rather is already restrucuring our social-human network in order to move towards more transparency, peerness and self and group autonomy based on life principles of self organisation, self transcendence…. Mindful Cocoaching leading to Mindful CoCreation does offer an inner compass for this emerging social pattern while you dive deeper into the personal and the collective at our newly opening Co-creative community hubs of love and wisdom.

This is a foundational training for those who want to train to become co-hosts of the birthing of these wisdomweaving circles in their local communities.

Reklámok