MAGYAR MEGHÍVÓ A CCI-RA

IMG_20151022_120512752_HDRpsr1j01Meghívó

Út a Fénybe

Érkezés  Európa  szívébe

Magyarország, Monor, Nyerges Hotel

Európai CCI, 2016, Július 24-30.

 

 

Kedves Co-cósok!

2016-ban a Magyar Co-cós Közösség az Európai CCI vendéglátó szervezete. 1986 (1984) óta aktív közösségként működünk. Mary Corr keltett minket életre, néhány elkötelezett kölcsönös konzultáns folyamatosan működő csapata tartotta fenn, és néhány új tag frissítette körünket. A CoCós Tanárok Tanuló Összejövetele minden elismert cocos számára nyitva áll. Hívó szavunk a CCI témájának megfelelően:

Út a Fénybe. Érkezés Európa szívébe.

Hogyan tudja a kölcsönös konzultáció, a teremtő támogatás  a Figyelmes Jelenlétre való egyre nagyobb igényt szolgálni a Zűrzavar és Félelem időszakában? Tud-e a coco napjainkban segítséget, fejlődési teret nyújtani?

Amit most a szociális, ökológiai rendszerünkkel kapcsolatban a világban, s most Európában érzékelünk, fontos kihívást jelent sokunk számára. Folyamatosan konfrontálódunk a múlttal, a jelennel, s egy bizonytalan jövővel. Most már a tetteink globális összefonódását személyes szinten is megéljük. Hogyan tudunk küzdeni és boldogulni itt és most?

A CCI minden kölcsönös konzultáns számára nyitott, akik elvégezték az alapkurzust. 10553439_752741351457916_170083952775335529_n
A CCI új résztvevői számára, illetve azoknak, akik úgy érzik, hogy készségeik kicsit berozsdásodtak, külön workshop-ot szervezünk.
ONLINE JELENTKEZÉS IDE KATTINTVA
Korai fecskék: Máj 15. 2016.
Honlapon még találsz infót.

CCI 2016 Nemzetközi találkozó

Érkezés: Július 24, vasárnap, 16. 00 után, 18. 00 órai vacsorai kezdéssel.

Indulás: Július 30, szombat, reggeli után. (Zárókör péntek este.)

widget_gal3Helyszín:  Nyerges Hotel egy hatalmas zöld terület közepén található, romantikus tó közelében, melyben hattyúk és vadkacsák úszkálnak. Beltéri termál medencével rendelkezik, melyet saját forrás táplál, valamint jacuzzi, szauna és kültéri, napozóterasszal ellátott úszómedence is rendelkezésre áll. Közép-Európa legnagyobb, a Nagy Alföldet jellemző szép stílusú nádfedeles szállodája. A hotel kizárólagosságot biztosít számunkra.

A szobák öt évvel ezelőtt óta felújításra kerültek, wifi szolgáltatással és légkeverővel ellátottak. Az étteremhez tartozó fedett teraszon költhetjük el étkezéseinket. Jól felszerelt két és három ágyas szobák állnak rendelkezésre. Egyszemélyes foglalásokra a közeli Major Motelben van lehetőség.

A hotelben található egyszemélyes szobákat azoknak tartjuk fenn, akiknek erre egészségügyi okokból szükségük van. Kérjük, keress egy barátot és osszátok meg a szobát!

A  CCI Tanárok Tanuló Összejövetele

Július 22-től Július 24-ig tart.

A Major Hotelben kerül megrendezésre, amely taxival 5 percre található a Nyerges Hoteltől. Nagyon szép, tágas tárgyalóterem áll rendelkezésre, de sok lehetőség kínálkozik a tó mellett is. Konyha is rendelkezésünkre áll. Sajnos wifi lehetőség nincs.

szallas-monor-major-motel-001-37276A Tanári Workshop nyitva áll minden jelenlegi tanár előtt, illetve azok számára, akiket érdekel a cocó tanítása, vagy a kölcsönös konzultáció elősegítése, reklámozása.
Helyszín  Major Motel, Monor a Nyerges Hoteltől 4 km-re található. Egyszerű, kényelmes, 2-3 ágyas, saját fürdőszobás szobák, melyek egyágyasként is igénybe vehetők. Nincs wifi, de van tér mély elmélkedésekhez…


ÁLTALÁNOS

Kempingezés
Kempingezésre van lehetőség, a sátorozóknak a gyógyfürdő területén van lehetőségük zuhanyzásra.

Kikapcsolódás és Helyi Kultúra
Sok lehetőség van a kikapcsolódásra: teniszpálya, stb. Lehetőség van a Magyar Élmény megélésére a közelben pl. lovaglás vagy lovas-kocsikázás, vagy akár borkóstolás formájában. Kérjük, írd meg a regisztrációs lap megjegyzés rovatában, ha ezek közül bármelyik felkeltette érdeklődésed. Most már zongora is rendelkezésünkre áll. Szándékunkban áll Magyar Kultúra estet is szervezni.

Gyerekek Gyerekeket is fogadunk, kérjük, jelezd ezt a regisztrációs lapon, vagy e-mailen. Gyermekfelügyeletet nem tudunk biztosítani, ez a szülők felelőssége.

Megközelítés A Nyerges Hotel könnyen megközelíthető a reptértől (15 km). A szálloda biztosítja a taxi szolgálatot, ami kb 22 euro / fő, de a költség felosztható több személy között.

 

Szeretettel    

    Ágota, Csaba, Dónal, Gabi, Hajni, Kami, Saci
Regisztráció és kérések számára fenntartott központi e-mail cím: cocohungary@gmail.com

Ha bármely más okból kifolyólag személyesen nekünk szeretnél írni:

 

 

Ágota Ruzsa, ruzsa.agota@gmail.com,      Csaba Ghimessy, ghimessy@gmail.com

Dónal Ó Néill, donal.o.neill@gmail.com,     Hajni Fruttus, fruttushajni@dunaweb.hu

Kami, kamiildi@yahoo.com                           Saci László, saci.laszlo@gmail.com
Gabi Sorecz,soreczg@gmail.com  in German

Hírdetés